Welkom op de blog van Flink bv, uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerk. In deze blog delen we onze kennis en ervaring over verschillende soorten gevelbekleding, zoals kunststof, hout en metaal. We laten u ook zien hoe we te werk gaan bij diverse projecten, van woningen tot kantoren en bedrijfspanden. Zo krijgt u een beter beeld van wat we voor u kunnen betekenen.

Flink bv is een samenwerkingsverband van een toeleverancier en aannemingsbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de branche. Wij leveren niet alleen hoogwaardige producten, maar ook vakkundige montage en logistieke dienstverlening. Wij denken graag met u mee over slimme oplossingen in productkeuze en uitvoering. Wij zijn bovendien FSC® (FSC-C019803) en PEFC™ (PEFC/30-31-205) gecertificeerd, wat betekent dat wij producten leveren en verwerken die afkomstig zijn uit verantwoord bosbeheer.

Op onze website vindt u interessante artikelen over de voordelen, eigenschappen en toepassingen van verschillende soorten gevelbekleding. U leest bijvoorbeeld hoe kunststof gevelbekleding zorgt voor een onderhoudsvrije en betaalbare oplossing, hoe houten gevelbekleding een natuurlijke en warme uitstraling geeft, en hoe metalen gevelbekleding een strakke en moderne look creëert.

Ook laten we u zien hoe we deze materialen gebruiken bij onze projecten, waarbij we rekening houden met het Bouwbesluit, de brandklasse en de wensen van onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over Flink bv of over onze diensten op het gebied van gevelmontage en timmerwerk?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de beste oplossing voor uw project.

Flink bv is uw betrouwbare en ervaren partner voor al uw gevelwerkzaamheden.