Theo Gahrmann

Workshop Handdiagnostiek

Beantwoord levensvragen en zie verbanden

Workshop handlezen

de weg naar jezelf

Diagnostisch handlezen is een verslag, een register van dit leven, maar ook van vorige levens. Het laat zien wat wij in onze vorige levens ondervonden hebben en hoe we het afgesloten hebben.
Het laat ook zien wat onze missie is in dit leven, wat onze leerprogramma’s zijn, hoe wij ons leven tegemoet treden en wat wij willen in dit leven. Het laat zien hoe dit leven verloopt, werk, relaties, toekomst en onze verlangens.

Binnen deze 2 cursusdagen krijg je de handvatten aangereikt hoe je een diagnostische handanalyse bij jezelf, maar ook bij anderen kunt uitvoeren.

 

2 DAAGSE

WORKSHOP HANDDIAGNOSTIEK

Locatie:

Mgr. Brulsstraat 7
6336 AW Hulsberg

Aanmelden via:
theogahrmann@hotmail.com 

Kosten:
€ 200,-
Inclusief lichte lunch en koffie / thee

Workshop handdiagnostiek

Beantwoord levensvragen en zie verbanden

De workshop bestaat uit 2 dagen. De eerste dag leren we de modellen van de handen te herkennen. En leer je deze aan elkaar te koppelen. Het model is de fundering waar de hele hand op steunt. Zonder deze kennis is handdiagnose niet mogelijk.

Tijdens de tweede dag komen de heuvels, de vingers en de nagels aan bod. De heuvels in onze handen hebben het meest te maken met ons gedrag. De heuvels geven de details van het karakter weer. De heuvels zijn de verdikkingen en de verhogingen in onze handen. De namen van de heuvels werden ontleent aan de Romeinse Mythologie.

De vingers symboliseren de typologie van de planeten. En zo creëren zij het hele karakter. Wij zijn verbonden met al deze planeten.

De nagels zeggen iets over onze emotionele en fysieke gezondheid. Dus daar kunnen we ook ons karakter en onze gezondheid aflezen. Je krijgt daarbij veel psychologie en filosofie en alle planeten worden besproken.

2 DAAGSE

WORKSHOP HANDDIAGNOSTIEK

Locatie:
De Schaapshoeve
S
chaapsdijkweg 20A
5453 SE Langeboom

Aanmelden via:
theogahrmann@hotmail.com 

Kosten:
€ 195,-
Inclusief syllabus, lunch en koffie / thee